Árajánlatkérő
Árajánlatkérő
 
Megrendelő
árajánlatkérő
 
Írjon e-mailt nekünk!
árajánlatkérő
 
Katalógusaink
FALCO Worktop trends 2011 katalógus

FALCO Worktop trends 2011 katalógus

Letöltöm
 
FALCO All natural collection katalógus

FALCO All natural collection katalógus

Letöltöm
 
Főoldal / Lapszabászat, élzárás / Lapszabászat

Lapszabászat

Hogyan fogad megrendelést a lapszabászat?

A lapszabászat cégünk egyik fő üzletága. A lapszabászat Siófokon az Ipartelep területén található. Lapszabászat megrendelését leadhatja személyesen a Bajcsy – Zsilinszky utcai bemutatótermünkben, e-mailben, vagy 06 84/510-006-os faxszámon. Minden interneten vagy faxon leadott lapszabászat rendelés után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és leegyezteti a kérdéses részeket, illetve a pontos elkészülési határidőt.

A lapszabászat a legmodernebb lapszabászgépekkel dolgozik

Milyen határidőkkel dolgozik a lapszabászat?

Lapszabászatunk a legmodernebb üzemi gépekkel van felszerelve, így tudjuk garantálni a pontos és minőségi lapszabászati munkát. A lapszabászati megrendelések standard határideje 3-5 munkanap, de a lapszabászat leterheltségétől függően ez rövidebb is lehet.
Lapszabászat szolgáltatásunk igény esetén gyors is lehet, de ez függ a lapszabászatra leadott megrendelés színétől (bútorlap színétől) és a beszerzendő ABS élzárástól is. Mivel több száz színnel dolgozunk, így széles beszállítói körrel rendelkezünk.

A lapszabászat több száz színnel dolgozik raktárról

Mit kell még tudni a lapszabászat szolgáltatásairól?

Lapszabászat esetén a táblák megvétele m2-enként történik, kivéve abban az esetben, ha különleges, egyedi anyagokról beszélünk, ebben az esetben szükséges az egész táblát megvásárolni.

A lapszabászati anyagok könnyű azonosíthatósága érdekében a leszabott alkatrészeket felcímkézzük.

Lapszabászatunkban bútorlapok egyenes vágásán kívül vállaljuk lapok íves marását, pántfuratok készítését, munkalapok összemarását, duplungolt lapok készítését, és minden mást, ami a lapszabászat és a bútorkészítéshez tartozik.